DIENSTEN


Diensten die APS façade u kan bieden:

Levering:

  • U bouwt of renoveert een gebouw en heeft aluminium of kunststof ramen, deuren, een sticksysteem of een elementengevel nodig? Wij zijn uw partner om het totale pakket op ons te nemen en u op tijd te voorzien van een weerbestendig product volgens uw behoeften. Wij nemen uw project van het ontwerp van de architect, ontwikkelen het gedetailleerde ontwerp en zorgen voor de goedkeuring van de architect. We ontwikkelen alle materiaalspecificaties, productietekeningen, bestellen alle materialen en beheren de assemblage in de fabriek en levering op de bouw. Na het afleveren beheren we de installatie volgens de afgesproken installatievolgorde en snelheid om uw gebouw weerbestendig en klaar voor de afbouw op te leveren.

Engineren:

  • U wilt een gevelpakket uitbesteden maar wilt betrokken worden bij het systeemontwerp en de materiaalspecificatie. Wij kunnen u voorzien van het complete ontwerp en de engineering en leveren een pakket met tekeningen en specificaties zodat u de levering en installatie kunt uit besteden.
  • U hebt de opdracht voor levering en installatie van een kleine of grote gevel verkregen, maar heeft onvoldoende engineeringcapaciteit of geen ervaring met het ontwerpen en engineeren van die specifieke opdracht. Wij kunnen u voorzien van ontwerp-, engineering- en coördinatiediensten. We nemen uw project van het ontwerp van de architect, ontwikkelen systeem tekeningen en materiaalspecificaties en werken samen met de architect voor formele goedkeuring. Daarnaast kunnen we u bestellingsschema's en productietekeningen voor alle aan te schaffen en te produceren onderdelen leveren.
  • Bevat uw bestelling 3D-modellering en BIM-coördinatie? Als vroege adapters hebben we uitgebreide ervaring en staan klaar om u onze diensten aan te bieden.

Adviseren:

  • Met meer dan 10 jaar ervaring in ontwerp, engineering, levering en installatie van gevels, hebben we kennis die we graag delen met onze klanten.
  • Bent u bezig met het ontwerpen van een gebouw en hebt u technisch advies nodig over welk gevelsysteem u moet gebruiken, hoe u moet voldoen aan internationale bouwvoorschriften, hoe u glas- en sandwichsystemen specificeert om een optimaal gebruik van zonlicht te garanderen en de warmte buiten te houden? Wij kunnen u helpen met advies, specificaties, thermische en structurele berekeningen.
  • Voelt u enige bezorgdheid of de tekeningen en specificaties die u ontvangt van uw onderaannemer, echt voldoen aan zowel de gespecificeerde prestaties als de lokale bouwvoorschriften? We kunnen een goede beoordeling uitvoeren en uitgebreid rapporteren naar uw behoeften.
  • Wilt u een kwaliteitscontrole van afzonderlijke materialen, assemblage, installatie of zelfs het hele proces van begin tot eind? We hebben kennis en ervaring van alle fasen van het ontwikkelingsproces en zullen niet alleen rapporteren, maar ook advies geven om te verbeteren. We zijn klaar om een inspectie en rapportvoorstel te maken en de inspecties uit te voeren die nodig zijn om zeker te zijn van de geleverde kwaliteit.
  • Bent u eigenaar van een gebouw en ziet u de behoefte aan gepland onderhoud voor uw gevel? We hebben uitgebreide kennis over de onderhoudsvereisten voor de meeste materialen en afwerkingen en staan klaar om een onderhoudshandleiding voor uw gevel voor te stellen, zodat u op zoek kunt gaan naar de beste meerjarige zorgeloze onderhoudsovereenkomst voor uw gevel.